Οι Ιδρυτές

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Μάνος Καξηρής

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Μεταμόρφωση Αττικής. Μαθητής σε δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο στα σχολεία της περιοχής μας, πραγματοποίησα αργότερα σπουδές στο Μαθηματικό τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Από το 2003 μέχρι και σήμερα έχω δουλέψει σαν καθηγητής μαθηματικών σε διάφορα φροντιστήρια του νομού Αττικής, αλλά έχω οργανώσει και προσφέρει μαθήματα σε παιδιά της πόλης μας στο κοινωνικό φροντιστήριο του δικτύου αλληλεγγύης της Μεταμόρφωσης που λειτούργησε στην πόλη μας.

Παντρεμένος με την Χαρά Μπαντέκα, ιδρύσαμε το παιδεία plus απευθυνόμενοι σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου της πόλης μας, αλλά και σε γονείς που θέλουν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση. Το περιβάλλον που δημιουργήσαμε είναι ζεστό και ευχάριστο με σκοπό το παιδί να αναπτύξει και να εξελίξει τις δεξιότητες του, εφαρμόζοντας το άρτιο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με οργάνωση και μεθοδικότητα.

frontistirio-metamorfosi-chara-mpanteka

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Χαρά Μπαντέκα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Μεταμόρφωση, όπου κ φοίτησα δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο. Αργότερα σπούδασα στο τμήμα Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), ενώ παράλληλα φοιτούσα και στην ελληνοαμερικανική ένωση στο τμήμα της Μεθοδολογίας της διδασκαλίας των αγγλικών σαν ξένη γλώσσα.

Στις σπουδές μου προστέθηκε το μεταπτυχιακό μου με τίτλο Διδασκαλία της ξένης γλώσσας σε μαθητές με Δυσλεξία από το ίδιο πανεπιστήμιο (ΕΚΠΑ) και προγράμματα- σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πάνω στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό, τη διδασκαλία της γλώσσας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και την κλασική λογοτεχνία.

Η επαγγελματική μου δράση ξεκινάει επίσημα το 2005 σε φροντιστήρια της ευρύτερης περιοχής σαν καθηγήτρια Αγγλικών και Γαλλικών, αλλά και σαν καθηγήτρια παραγωγής προφορικού λόγου στην ελληνική γλώσσα για το πανεπιστήμιο Michel de Montaigne (Bordeaux 3) στο Μπορντό της Γαλλίας.