Θερινός κύκλος μαθημάτων στο Παιδεία Plus

 

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Το φροντιστήριο Παιδεία Plus,  με αίσθημα ευθύνης  και πιστό στην παρουσία του δίπλα σε μαθητές και γονείς ανακοινώνει το πρόγραμμα Θερινής Προετοιμασίας τόσο στην μέση εκπαίδευση όσο και στις ξένες γλώσσες. Σε μία περίοδο όπου οι ανατροπές της καθημερινότητας είναι συχνές, ο μόνος τρόπος για να πετύχουν οι μαθητές τον στόχο τους είναι η σωστή οργάνωση και καθοδήγηση.

  • Έναρξη θερινού κύκλου Δευτέρα  22/06/2020 και λήξη 24/07/2020.
  • Έναρξη χειμερινού προγράμματος διδακτικού έτους 2020/2021 24/08/2020 για την μέση εκπαίδευση και 14/09/2020 για τις ξένες γλώσσες.

Σας ενημερώνουμε ότι:

  • Όσοι μαθητές επιθυμούν την εξ αποστάσεως διδασκαλία έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μέσω εξελιγμένης πλατφόρμας με όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία.
  • Σας ενημερώνουμε ότι το φροντιστήριό μας συνεργάζεται με την Οικοχημική και τηρεί όλα τα μέτρα αποστασιοποίησης, απολύμανσης προστατεύοντας γονείς και μαθητές.
  • Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας τηλεφωνικά στο 2102828838 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι το Φροντιστήριο Παιδεία Plus προσφέρει σε όλους τους μαθητές που έχουν ολοκληρώσει την φοίτηση τους στην Γ΄Γυμνασίου και Α΄Λυκείου ΔΩΡΕΑΝ το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και ενδιαφερόντων Horizon της ORIENTUM.

Η σωστή προετοιμασία του μαθητή και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών στο Παιδεία Plus είναι δέσμευση!