Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ’ Συζήτηση των επικείμενων αλλαγών στο Λύκειο

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων γλωσσών Παιδεία Plus  στη Μεταμόρφωση, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά την εκπαιδευτική ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού. Κατά την διάρκεια της ημερίδας γονείς και μαθητές θα έχουν την ευκαιρία συμμετέχουν στη διαδραστική συζήτηση με τον εισηγητήΚύριο Παυλάκο, σύμβουλοι σταδιοδρομίας ORIENTUM αλλά και με τον Κύριο Καξηρή, διευθυντή σπουδών μέσης εκπαίδευσης. Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι:

  • Παρουσίαση Πανεπιστημίων – ΤΕΙ και σύνδεση με την αγορά εργασίας
  • Παρουσίαση των επικείμενων αλλαγών στο εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα.

Η παρουσία γονέων και μαθητών λυκείου κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να διαμορφωθεί μια ολοκληρωμένη εικόνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την είσοδο της σε αυτήν. Μετά την ημερίδα οι μαθητές θα μπορέσουν να θέσουν με επιτυχία τους στόχους τους και να οργανώσουν τις τακτικές εισόδου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το φροντιστήριο Παιδεία Plus, η διεύθυνση και οι συνεργάτες του είναι στο πλευρό των παιδιών καθ όλη την προσπάθειά τους.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Συνεδριακό κέντρο δήμου Μεταμόρφωσης ( Λόφος Δηλαβέρη / Κύμης και Λητούς ).

2018-11-26T21:06:58+02:0026 Νοεμβρίου, 2018|